Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Інформація про виконання бюджетних програм службою у справах дітей Якушинецької сільської ради за 2023 рік, у тому числі досягнення цілей державної політики у відповідній сфері

Дата: 14.03.2024 16:42
Кількість переглядів: 37

Інформація

про виконання бюджетних програм службою у справах дітей

Якушинецької сільської ради за 2023 рік, у тому числі досягнення цілей державної політики у відповідній сфері

 

Служба у справах дітей – виконавчий орган Якушинецької сільської ради, який забезпечує реалізацію державної політикиї питань соціального захисту дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, вчиненню дітьми правопорушень. У своїй діяльності регламентується Положенням про Службу у справах дітей, затвердженим рішенням 2 сесії 8 скликання сільської ради від 15 грудня 2020 року №40 та керується Конституцією України та  законами України, актами Президента України, Верховної Ради України, центральних огранів виконавчої влади з питань виконання делегованих повноважень, ради, її виконавчого комітету, сільського голови та забезпечує їх виконання в межах компетенції.

 

Призначенням Служби у справах дітей Якушинецької сільської ради є організація у межах своїх повноважень забезпечення реалізації державної політики  з питань соціального захисту  дітей, запобігання  дитячій бездоглядності та безпритульності, вчиненню дітьми правопорушень.

 За рахунок виділених з сільського бюджету асигнувань на протязі  2023 року  утримувались 3 штатні одиниці.

      Служба у справах дітей Якушинецької сільської ради є  головним розпорядником коштів  за наступними бюджетними програмами:

0910160 «Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, територіальних громадах», на виконання якої у міському бюджеті на 2023 рік було затверджено кошторисом – 1 066 679 грн., в тому числі за загальним фондом – 1 036 679грн, спеціальним фондом – 30 000грн. Касові видатки (використано)  за загальним фондом           1 004 949грн. (97%), в т.ч.: на заробітну плату працівників та нарахування на неї склали           992 326грн.,  інші поточні видатки (придбання предметів, матеріалів,  оплата послуг зв’язку, оплата за обслуговування комп’ютерної техніки, оплата за обслуговування програмного забезпечення, видатки на відрядження) – 12 622грн. Касові видатки (використано)  за спеціальним фондом (придбання обладнання і предметів довгострокового користування) – 28 900 грн.       

093112 «Заходи державної політики з питань дітей та їх соціального захисту» обсяг бюджетних призначень - 10 000грн., касові видатки – 0грн.

 

Протягом 2023 року Службою у справах дітей Якушинецької сільської ради розроблено, прийнято 109 нормативно-правових актів ( наказів ).

                Служба у справах дітей Якушинецької сільської  ради у 2023 році здійснювала  взяття фінансових зобов’язань виключно в межах бюджетних асигнувань. Станом на 01.01.2024року  дебіторська та кредиторська заборгованість відсутня.

 

            Начальник служби у справах дітей                                               Кучер Ю.В.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь