A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Привітали поважну ювілярку

Дата: 27.03.2024 10:00
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

26 березня свій 95-й день народження відзначила жителька Майдану - Ніна Харитонівна КРАВЕЦЬ.

Продовжуючи традицію - вітати довгожителів із ювілеями - щоб подарувати літнім людям увагу, турботу і тепло, до Ніни Харитонівни завітали гості.

Із поважною датою ювілярку віншували заступниця голови громади Людмила Грабова, очільник ветеранської організації Микола Ситар.

«Від  усієї душі вітаємо Вас з 95-ти річчям! Бажаємо  міцного здоров’я, щоб кожний день Вашого життя був радісним і сонячним. Радійте життю та зберігайте бадьорість ще довгі роки», - сказала у своєму вітальному слові Людмила Грабова та вручила ювілярці подарунок від голови Якушинецької громади.

Фото без опису

Народилася поважна ювілярка у далекому 1929 році в селі Муховата Козятинського району, в багатодітній родині трудівників-колгоспників. Не усім її братам та сестрам вдалося вижити у ті важкі роки. Закінчивши чотири класи юна Ніна розпочала важку працю біля колгоспної землі.

У роки Другої світової війни Ніна Харитонівна разом з своїми друзями односельцями партизанили, допомагали виявляти позиції ворога та повідомляли про переміщення загарбників. Будучи підлітком допомагала на рівні з іншими копати окопи для наших воїнів. Пані Ніна прожила важке дитинство обпалене війною.

У повоєнні роки трудилася в колгоспі, після переїзду до Чернівецької області працювала на консервному заводі. За сумлінну працю Ніна Харитонівна має багато нагород та відзнак, зокрема нагороджена медаллю «Ветеран праці».

Все своє життя вона жила разом із сестрою та її родиною, адже свою сім’ю створити пані Ніні не судилося. Після виходу на заслужений відпочинок Ніна Харитонівна разом з родиною сестри переїхала в Майдан. Уже більше двадцяти років поважна ювілярка проживає в Якушинецькій громаді. Нині вона живе зі своєю племінницею Тетяною, яка допомагає бабусі справлятися по господарству.

 Дякуємо нашим довгожителям, вони носії наших українських традицій, глибокої життєвої мудрості, які крізь століття проносять свій безцінний досвід і передають його молодому поколінню.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь