A A A K K K
для людей із порушенням зору
Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Оголошення

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повна назва документа державного планування: Детальний план території для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення у с. Зарванці Вінницького району Вінницької області.

12:35:28 18.08.2023

«Мріємо та діємо»

За підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) спільно з міжнародною некомерційною організацією IREX, у партнерстві з програмою Будуємо Україну Разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network реалізується Програма бізнес підтримки соціальних молодіжних підприємств «Мріємо та діємо».

11:41:48 16.08.2023

Програма реінтеграції ветеранів IREX

Програма реінтеграції ветеранів IREX, що реалізується IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США та Державна служба зайнятості запрошують ветеранів та ветеранок взяти участь в безкоштовних онлайн-консультаціях, які прагнуть отримати грантову підтримку для відкриття власного бізнесу в рамках грантових програм від Міністерства економіки України “Власна справа” та «Грант для ветеранів та їх подружжя». Під час консультації учасники отримають інформацію про процес подачі заявки, відповіді на запитання щодо власних ідей, та труднощів, які виникають при підготовці заявки.

11:33:38 16.08.2023

Оголошення про дозвіл на викиди

Товариство з обмеженою відповідальністю «ДІАЛІТ» (скорочене найменування – ТОВ «ДІАЛІТ», код ЄДРПОУ 41152570, юридична адреса: Україна, 21010, Вінницька обл., м. Вінниця, вул. І. Богуна, 253 А, тел.: +38 (068) 150 30 50, ел. пошта: dialit.ltd@gmail.com) повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для Цілісного майнового комплексу по обробці природного та штучного каменю ТОВ «ДІАЛІТ», що знаходиться за адресою: Вінницька обл., Вінницький р-н, с. Зарванці, вул. Соснова, 11.

16:00:17 10.08.2023

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР КОМПЛЕКТУВАННЯ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ

                Військовозобов’язані, які проживають на території Якушинецької територіальної громади, в разі вручення їм повісток представниками інших РТЦК та СП, вони повинні прибувати до Вінницького РТЦК та СП (за місцем перебування на військовому обліку).

12:51:12 10.08.2023

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 прикріпленого оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності ПП "Пултагро-ритм".

14:09:37 07.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь