Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Зміна реквізитів рахунків для обліку доходів

Зміна реквізитів рахунків для обліку доходів

У зв'язку з реорганізацією Ксаверівської та Майданської сільських рад шляхом приєднання до Якушинецької сільської ради звертаємо вашу увагу на зміну реквізитів рахунків для обліку доходів

16:40 09.01.2018

Виїзна нарада сільського голови В.С. Романюка

Виїзна нарада сільського голови В.С. Романюка

5 січня з 9.30 год по 11.00 год. очільник Якушинецької громади В.С. Романюк провів виїзну нараду в селах Лисогора, Ксаверівка, Майдан та Слобода-Дашковецька. Учасниками наради були: директор комунального підприємства «Сількомсервіс» Янчук В.І., начальник КП «Муніципальна поліція»  Ковальський М.М., В.о. старости сіл Ксаверівка та Лисогора Грузевич О.М., сіл Майдан та Слобода-Дашковецька Грабова Л.М.. Метою наради було вивчення стану комунального майна, розташованого в даних селах.

08:25 05.01.2018

Вшанування пам'яті

Вшанування пам'яті

15 грудня 2017 року в рамках робочого візиту Івони Романяк - президента фундації «Братерство» республіки Польща до України в цілому та Якушинецької територіальної громади, зокрема, відбулось покладання квітів, за участі сільського голови Якушинецької об’єднаної територіальної громади Василя Романюка та голови громадської організації «Польсько-Український Фундамент Вінниччини» Анни Радзіховської до меморіальних дощок, встановлених на будівлі Якушинецького будинку культури, Пйотру Яксі-Биковському – видатному польському письменнику, уродженцю Вінницького повіту Польської губернії, до якого входили села Якушинці, Зарванці, Хмельова, Лисогора, Майдан та  Олександрі Бурбело - юній українській письменниці, члену Національної Спілки письменників України, яка народилась в с.Зарванці,  з метою вшанування пам’яті про них.

15:50 15.12.2017

Про розгляд питання поводження з твердими побутовими відходами

Про розгляд питання поводження з твердими побутовими відходами

20 листопада 2017 року відбулось чергове засідання керівного складу Якушинецької сільської ради, в рамках якого обговорено питання поводження з твердими побутовими відходами на території Якушинецької об’єднаної територіальної громади.

12:51 24.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь