Якушинецька громада
Вінницька область, Вінницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у засіданні круглого столу

Участь у засіданні круглого столу

12 лютого 2018 року сільський голова Василь Романюк, депутати сільської ради Віталій Гладський та Надія Олійник взяли участь у засіданні круглого столу на тему: «Законодавче регулювання у сферах локальної демократії та правового статусу депутатів місцевих рад: поточний стан і перспективи удосконалення», яке відбулось за ініціативи народного депутата України Сергія Кудлаєнка.

11:56 13.02.2018

Відповідь на скарги громадян

Відповідь на скарги громадян

У зв'язку з численними скаргами громадян, 6 лютого 2018 року спеціальною бригадою мисливців, яка була створена Вінницькою обласною радою УТМР (Українське товариство мисливців та рибалок) спільно з комунальним підприємством Якушинецької сільської ради "Муніципальна поліція" на території Якушинецької об'єднаної територіальної громади було проведено полювання на хижих звірів (лисів), під час якого було добуто 2 лиси.

08:23 07.02.2018

Відповідь на скарги громадян

Відповідь на скарги громадян

У зв'язку з численними скаргами громадян, 24 січня 2018 року спеціальною бригадою мисливців, яка була створена Вінницькою обласною радою УТМР (Українське товариство мисливців та рибалок) спільно з комунальним підприємством Якушинецької сільської ради "Муніципальна поліція" на території Якушинецької об'єднаної територіальної громади було проведено полювання на хижих звірів (лисів), під час якого було добуто 8 лисів.

10:30 29.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь